utalványok

Megosztom:

utalványok

Áruházainkban az alábbi utalványokat használhatja:

Office Depot saját papíralapú Ajándékutalványok:
Utalványaink 1.000,- és 5.000,- Ft-os címletekben, bármely áruházunkban megvásárolhatók, eltérő grafikával, visszavonásig érvényesek.

 

Green Pass elektronikus kártya: iroda, ajándék, műszaki, lakberendezés hobby, kultúra kategóriákra használható fel.

Ticket Service papír alapú és elektronikus kártyás utalvány: beiskolázási

 

Ticket Compliments papír alapú és elektronikus kártyás utalvány: ajándék

 

Papíralapú Erzsébet-utalvány: ajándék, iskolai, gyermekvédelmi

Akik fizetésnél papíralapú Ajándék utalványt is felhasználnak, és a https://www.erzsebetutalvany.hu/kedvezmenyes-ajanlatok honlapon megjelenő kedvezményes kupont vásárláskor leadják, vagy az azon szereplő EZS2018NOV kuponnkódot fizetéskor bemondják, vagy ezen ajánlatot mobil készüléken bemutatják 10 % kedvezményt kapnak bútorcsaládokra, számítógépasztalokra, kisasztalokra, székekre, fotelekre, széfekre és pénzkazettákra a termék bruttó kiskereskedelmi árából. A kedvezmény az éppen aktuális ajánlati újságban szereplő, valamint az akciós termékekre nem vonatkozik, más ajánlattal nem összevonható. Az ajánlat érvényes: 2018. november 5. és 2019. január 31. között.

Elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártya: ajándék és iskolai zsebe

Akik fizetésnél Ajándék elektronikus utalványt is felhasználnak, és a https://www.erzsebetutalvany.hu/kedvezmenyes-ajanlatok honlapon megjelenő kedvezményes kupont vásárláskor leadják, vagy az azon szereplő EZS2018NOV kuponnkódot fizetéskor bemondják, vagy ezen ajánlatot mobil készüléken bemutatják 10 % kedvezményt kapnak bútorcsaládokra, számítógépasztalokra, kisasztalokra, székekre, fotelekre, széfekre és pénzkazettákra a termék bruttó kiskereskedelmi árából. A kedvezmény az éppen aktuális ajánlati újságban szereplő, valamint az akciós termékekre nem vonatkozik, más ajánlattal nem összevonható. Az ajánlat érvényes: 2018. november 5. és 2019. január 31. között.

 

Posta Paletta papír alapú utalvány: ajándék és iskolai

 

OTP elektronikus kártya: ajándék és iskolakezdési zsebe

 

A pontos felhasználás feltételeiről, kérjük érdeklődjön az adott kártyakibocsátó honlapján!