Miniversum ajándék gyermekjegy

Megosztom:

Miniversum ajándék gyermekjegy

Vásárolj augusztus 5. és október 6. között minimum bruttó 10 000 Ft-ért bármely Office Depot Áruházban és 10 000 Ft-ként 1 gyermekjegyet adunk ajándékba.*

Az Ajándék gyermekjeggyel 14 éves korig a gyerekek ingyen látogathatják a kiállítást akkor, ha az őket kísérő szülő megváltja a teljesárú belépőjegyet. Egy ingyen gyermekjegy felhasználásához egy teljesárú belépő megváltása szükséges. Ha egy felnőttel több gyermek érkezik, akkor is csak egy gyermek mehet be ingyenesen az ajándék gyermekjeggyel, a többi gyermeknek meg kell váltani a belépőt. 14 éves korig a gyerekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a Miniversumot.

Az ajándék gyermekjegy 2019. augusztus 19. és október 27. között érvényes.
A MINIVERSUM a világ egyik legnagyobb interaktív modellvasút és terepasztal kiállítása. A hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztalon Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. Interaktív képernyőkön mutatjuk be az egyes nevezetességek eredeti fotóit, így össze tudod hasonlítani, mit valósítottunk meg kicsiben. Itt-ott be tudsz avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat tudsz életre kelteni.

Fedezd fel, éld át, irányítsd!

3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban - a MINIVERSUM izgalmas felfedezni valót kínál a család minden tagjának.

A kiállítás megtekintése után a kisebbek belevethetik magukat a játszóházi programokba, míg a nagyobbak feltöltődhetnek a kávézóban.

A hatalmas monitorfalával a vezérlőterem is izgalmas felfedezni való, ahol a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.

Az igazán kíváncsiknak ajánljuk még a Kulisszák mögötti túrát, amikor bepillanthatnak a MINIVERSUM garantált izgalmakat ígérő, rejtett titkaiba (a program árát nem tartalmazza a belépő).

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 12, csupán 1 sarokra az Operától

honlap: www.miniversum.hu

email: info@miniversum.hu

Nyitva tartás: H-V: 10:00 – 18:00, az iskolai szünetekben H-V: 9:00 – 19:00

 

*Érvényes: kizárólag a jegyre írt feltételekkel. Az akció nem nyereménysorsolás, a feltételek alapján minden vásárlónak jár. Az Ajándék a készlet erejéig érvényes.