0
Címlap > Főmenü

 

 

Mi a FŐGÁZ Extra?
Egy olyan weboldal (http://extra.fogaz.hu/), amelyen keresztül a FŐGÁZ és Partnereinek (ilyen az Office Depot is) kedvezményes ajánlatait lehet igénybe venni.

 

Milyen kedvezmények találhatók a FŐGÁZ Extrán?
A folyamatosan bővülő kínálatban az élet majdnem minden területét felölelő kedvezményekkel találkozhat. A kedvezmények teljes listájának megtekintéséhez kattintson az „Összes ajánlat” menüre, vagy üsse be a keresett szót a jobb felső sarokban található keresési mezőbe.

 

Hogyan tudok meg többet az egyes kedvezményekről?
Először keresse ki az Önt érdeklő kedvezményt, majd kattintson a „Tovább” gombra. Ott minden részletet megtalál a szolgáltatással, kedvezménnyel kapcsolatban.

 

Kell-e regisztrálnom a kedvezmények igénybe vételéhez?
Igen. A főbb kapcsolattartási adatokon kívül a regisztrációhoz szükség van néhány olyan adatra, amit a gázszámláján talál meg.

 

Hogyan történik a regisztráció?
A regisztrációhoz kattintson a „Regisztráció” menüre és kövesse az utasításokat. A regisztráció során megadott e-mail címre kapott üzenetben lévő linkre kattintva aktiválhatja felhasználói profilját. Ezt követően e-mail címének és jelszavának megadásával tud az oldalra belépni.

Hogyan vehetem igénybe a kedvezményeket?
A belépés után a kiválasztott kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponhoz azonnal hozzájuthat. Nem kell mást tennie, mint a kedvezményt bemutató oldalon az „Igénybe veszem” gombra, majd a „Felhasználható kuponjaim” oldalon a „Letöltés” gombra kattintania. Ha ez megtörtént, akkor kinyomtatható formában megjelenik a számítógépén egy egyedi kódot tartalmazó kupon. A beváltás módjától függően nyomtassa ki a kupont, vagy használja a kupon kódját a kedvezményt adó partner által leírt módon.

 

Bárki igénybe veheti a kedvezményeket?
A kuponokat csak FŐGÁZ-os ügyfelek tudják letölteni, ezért is van szükség a regisztrációnál a gázszámlán szereplő adatok megadására.

 

Hol találhatom meg a felhasználható kuponjaimat?
Mindegyik kupont, amit korábban kiválasztott, megtalálhatja a „Felhasználható kuponjaim” oldalon az ajánlat érvényességi idejének lejáratáig.  A kiválasztott kupon a Letöltés gombra kattintással tölthető le.

 

Milyen adatokat tartalmaz egy kupon? Ezekre az adatokra mikor és hol van szükségem?
A kupon a beváltáshoz szükséges minden fontos információt tartalmaz. Tartalmazza az ajánlati adatokat, úgymint a kupon kódját (a beváltáshoz szükséges legfontosabb adat), az igénylés dátumát, az érvényesség idejét, ameddig a kupont fel tudja használni. Tartalmazza továbbá az elfogadóhely adatait, ahol a kupont beválthatja, illetve a kupon beváltásával kapcsolatos egyéb feltételeket, mint például a kedvezményt nyújtó partner telefonszámát, ahol kérdés, probléma esetén érdeklődhet.

 

Hol vehetem igénybe a kedvezményeket?
A kedvezményt kizárólag a kedvezményt adó Partnernél (ilyen az Office Depot is), a kuponon feltüntetett módon és feltételekkel veheti igénybe.

 

Hányszor tölthetek le egy kupont?
Egy kupont egy regisztrációval csak egyszer tud letölteni. Egy azonos sorszámú kupont csak egyszer tud beváltani, kivéve, ha az ajánlatadó Partner ajánlatában megengedi a többszöri felhasználást.

 

Meddig tudom beváltani a letöltött kupont?
A letöltött kupont a meghirdetett ajánlatban foglalt feltételeknek megfelelően, kizárólag az ajánlat érvényességi idején belül tudja beváltani a Partnernél. A kupon beváltási határidő azt az időpontot jelzi, ameddig Ön a kupont ténylegesen beválthatja, a kedvezményt igénybe veheti. Az ajánlat érvényességi idején belül a kupont bármikor ki tudja nyomtatni.

 

Kell fizetnem a FŐGÁZ Extrán?
A FŐGÁZ Extrán nem kell fizetnie. A kuponokat a FŐGÁZ ügyfelei ingyenesen tölthetik le.  A fizetésre mindig a kupon beváltásakor, a kuponon részletezett módon kerül sor a kedvezményt hirdető Partnernél.

 

Kapok értesítést új kedvezményekről?
Igen, amennyiben Ön a regisztráció során „A legfrissebb ajánlatokból rendszeres tájékoztatást kérek” funkciót bejelölte.

 

Mi történik, ha kupon beváltásakor mégsem jutok a meghirdetett kedvezményhez?
Amennyiben a kupon beváltása bármilyen akadályba ütközik, kérjük, jelezze a Partner által adott kapcsolattartási ponton, amelyet a kuponon az „Egyéb feltételek” részben talál meg. A FŐGÁZ-t  semmilyen felelősség nem terheli és felelősségét kizárja az oldalról letöltött kuponokért, nem vállal felelősséget a kuponok beváltásáért, a kuponokkal való esetleges visszaélésekért.

 

Hogyan szüntethetem meg a regisztrációmat, hogyan módosíthatom a megadott adataimat?
Regisztrációját bármikor törölheti, e-mail címét, jelszavát módosíthatja a belépést követően a neve alatt található „Személyes adatok” oldalon. Amennyiben Ön már nem a FŐGÁZ ügyfele, regisztrációja automatikusan törlésre kerül. Ezt követően az oldalon található kuponokat már nem tudja letölteni.

 

Ugrás az oldal tetejére
Copyright: Office Depot Hungary 2018