Epson pénz visszafizetés

Megosztom:

Epson pénz visszafizetés

A promócióban szereplő nyomtatók és a visszatérítés összege

Epson L120
3000 Ft
visszatérítés

Epson L120

Epson L565
9000 Ft
visszatérítés

Epson L565

Epson L810
13000 Ft
visszatérítés

Epson L810

Epson L3070
8000 Ft
visszatérítés

Epson L3070

8000 Ft
visszatérítés

Epson L4150

Epson L4160
9000 Ft
visszatérítés

Epson L4160

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ 2018 - RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A promóció

 1. Ha 2018.08.15. és 2018.12.31. között („Promóciós időszak”) vásárol új nyomtatót az alábbi táblázatban szereplő típusokból („Promóciós termékek”), akár 30 000 Ft pénzvisszatérítést igényelhet.
Promóciós EcoTank nyomtatók Pénzvisszatérítés összege*
L120 3 000 Ft
L565 9 000 Ft
L810 13 000 Ft
L3070 8 000 Ft
L4150 8 000 Ft
L4160 9 000 Ft

*a pénzvisszatérítés összege tartalmazza az áfát

 1. A promóció a Promóciós időszakon belül az Epson hivatalos viszonteladójától vásárolt promóciós termékekre vonatkozik.
 2. A promócióban csak a 16. évüket betöltött, magyarországi lakosok vehetnek részt, illetve háztartásonként legfeljebb két igénylés benyújtására van lehetőség. Egy promóciós termékre csak 1 igény érvényesíthető.
 3. A promócióban csak végfelhasználók vehetnek részt. A viszonteladási szándékkal vásárolt promóciós termékekre nem érvényesíthető a pénzvisszatérítési igény. Viszonteladók nem nyújthatnak be igénylést vásárlóik nevében.
 4. A promócióban nem vehetnek részt az Epson alkalmazottai, ügynökei, forgalmazói, viszonteladói, az akcióban részt vevő kiskereskedők alkalmazottai, illetve bárki, akinek köze van a promócióhoz.
 5. A promóció nem érvényes használt, felújított vagy átalakított termékekre.
 6. A pénzvisszatérítési igénylést a vásárlástól számított 30 naptári napon belül be kell nyújtani. Az igénylések benyújtási határideje 2019.01.30.

Az igénylés menete

 1. Az igényléshez látogasson a www.epson.hu/penzvisszaterites weboldalra, töltse ki az igénylőlapot, majd a vásárlási bizonylat másolatával együtt küldje be hozzánk. Az igényléshez szükségünk van a személyes, valamint a banki adataira is.
 2. A vásárlást a kiskereskedő által kiállított nyugta vagy számla jól olvasható másolatával kell igazolni, amelyen egyértelműen szerepelnie kell a kiskereskedő nevének, a vásárlás dátumának, valamint a termék nevének és vételárának.
 3. Az igénylés beérkezéséről e-mailben küldünk értesítést
 4. A pénzvisszatérítés az igénylés jóváhagyását követő 30 napon belül, banki átutalással történik. A promóció szervezője csak olyan bankszámlára teljesít banki átutalást, amelyet abban az országban hoztak létre, ahol az Epson termék vásárlása is történt. A promóció szervezője nem felelős a pénzvisszatérítéssel kapcsolatos semmilyen banki költségért. Ennek megfelelően, amennyiben további banki költségek merülnek fel, az a pénzvisszatérítés összegéből kerül levonásra.
 5. Az igénylés benyújtójának saját felelősségi körébe tartozik meggyőződni arról, hogy a bankszámla adatait pontosan adta meg. Abban az esetben, ha tévesen megadott banki adatok miatt a promóció szervezőjének átutalása meghiúsul vagy nem a megfelelő számlára történik, a promóció szervezője nem köteles megismételni az átutalást.

Korlátozások

 1. Amennyiben a pénzvisszatérítés adóköteles bevételt képez, az adófizetési kötelezettség a kedvezményezett felelősségi körébe tartozik.
 2. Ha a vásárló bármilyen okból visszaviszi a pénzvisszatérítési igény tárgyát képező promóciós terméket az eladónak, nem lesz jogosult visszafizetés igénylésére, és a vásárlónak hét napon belül vissza kell fizetnie a korábban visszatérített összeget a promóció szervezője számára.
 3. A promóció szervezője fenntartja a jogot, hogy szabályszerűtlenség gyanúja esetén az igénylés elbírálásához további bizonyítékokat kérjen.
 4. Az igénylés érvénytelen, ha:
  • a. a promóciós terméket nem a Promóciós időszak alatt vásárolták meg;
  • az igénylési űrlap nincs megfelelően kitöltve;
  • nem nyújtottak be vásárlási bizonylatot, vagy a bizonylat olvashatatlan;
  • az igénylés nem érkezett be a vásárlástól számított 30 naptári napon belül;
  • az igénylő nem felelt meg a használati feltételeknek

Személyes adatok

 1. A promóció regisztrálása során Önnek meg kell adnia személyes adatait, amelyek szükségesek az Epson számára a promóció adminisztrálásához. További információért, tekintse meg a promóció adatvédelmi tájékoztató nyilatkozatát. A promócióban a személyes adatok használata mellett az Epson hozzájárulását kéri az Epson számára marketing anyagok, kérdőívek küldésére, például Epson márkás termékekről, valamint hírlevelek és/vagy hirdetések küldésére az Epsontól. Ez nem kötelező.

Általános rendelkezések

 1. A szervező az elveszett igénylésekért nem vállal felelősséget. A promóció szervezője visszautasítja azokat az igényléseket, amelyek nem érkeznek meg a promóció határidejének lejártáig, illetve azokat, amelyeket ésszerű megítélés alapján hiányosnak, olvashatatlannak vagy csaló jellegűnek talál.
 2. A jelen használati feltételekre annak az országnak a törvényei irányadóak, illetve azok azon ország joghatóságainak illetékességi köre alá tartoznak, ahol a promóciós terméket megvásárolták.
 3. A promócióban való részvétellel kijelenti, hogy a használati feltételeket elolvasta, megértette és elfogadja. A promóció szervezője fenntartja a jogot az irányításán kívül eső bármely körülmény esetén a jelen használati feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására vagy megszüntetésére.

A promóció szervezője: A szervező a Hollandiában, Amszterdamban bejegyzett székhellyel rendelkező Epson Europe B.V. Levelezési címe: Epson European Marketing Department, P501 Cashback Promotion, Westside, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Herts HP3 9TD England